«Δεν τη σκότωσα εγώ, δεν ξέρετε τι έγινε»: Εξωφρενικό το νέο σενάριο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν τη σκότωσα εγώ, δεν ξέρετε τι έγινε»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με βεβαιότητα μπορεί να πει κανείς πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, έχει θέματα ψυχικής υγείας. Δύο μήνες μετά την δολοφονία της συζύγου του. Αφού έχει παίξει το θέατρο του για 40 ημέρες. Έχοντας μάλιστα ομολογήσει το έγκλημα του. Γυρνάει ξανά να πεί πως δεν την σκότωσε εκείνος. Και πως δεν γνωρίζουμε τι έγινε.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος,  πλέον έχει πάψει να εκπλήσσει τις αρχές. Καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ικανός για όλα. Ακόμα και για αυτό που κάνει τώρα στις φυλακές, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αστυνομικού συντάκτη. Ο Αναγνωστόπουλος λέει στους συγκρατούμενους του ότι δεν γνωρίζει κανείς τι συνέβη τη μοιραία νύχτα και ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Δεν τη σκότωσα εγώ, δεν ξέρετε τι έγινε»

Σύμφωνα με το νέο του μύθευμα, κάποιοι άλλοι που ήθελαν να τον εκδικηθούν για θέματα δουλειάς, μπήκαν στο σπίτι εκείνο το βράδυ και σκότωσαν την Καρολάιν. Ασφαλώς ουδείς πιστεύει τις φαντασιώσεις του πιλότου, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Η υπόθεση είναι δεμένη και οι έμπειροι αξιωματικοί γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια πώς αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα