«Δεν της αναγνώριζα το παιδί και τώρα που θέλω να το αναγνωρίσω, δεν με αφήνει»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση ενός πατέρα

Αληθινή εξομολόγηση: «Δεν της αναγνώριζα το παιδί και τώρα που θέλω να το αναγνωρίσω, δεν με αφήνει»

Ονομάζομαι Αλέξης. Υπήρξα παντρεμένος για 5 χρόνια με την πρώην σύζυγό μου. Το διαζύγιο ήταν άσχημο, αφού την απατούσα σε κάθε ευκαιρία και χωρίς καθόλου τύψεις. Με την πρώην γυναίκα μου έχουμε 3 παιδιά, αλλά σε μία από τις εξωσυζυγικές σχέσεις που έκανα, η κοπέλα έμεινε έγκυος και θέλησε να το κρατήσει. Μόλις μου το είπε σκέφτηκα «η ζωή εδώ τελειώνει». Πείτε με ελαφρόμυαλο, πείτε με επιπόλαιο, πείτε με γελοίο, ποτέ δεν μπόρεσα να μείνω σταθερός σε μία σχέση.

Όταν το παιδί γεννήθηκε εγώ δεν το αναγνώρισα. Τι θα έλεγα στη γυναίκα μου; Ότι έκανα ένα παιδί με μία άλλη; Δεν ήθελα να μάθει, όχι ότι αυτά μένουν και για πολύ καιρό κρυφά. Έβλεπα το παιδί όσο πιο συχνά μπορούσα αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μου με τη μητέρα του συνεχίστηκε για λίγο καιρό ακόμα. Εκείνη με πίεζε να το αναγνωρίσω, να έχει το παιδί ένα επίθετο αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ. Όσο σκληρό και να ακούγεται δεν ήθελα καμία επαφή με αυτό το παιδί. Ήρθε από το πουθενά και απειλούσε την οικογενειακή μου ευτυχία. Θα ήταν σαν να παραδεχόμουν την απιστία μου.

Το συγκλονιστικό μιας αληθινής εξομολόγησης

Όπως σας είπα αυτά δεν μένουν και πολύ καιρό κρυφά. Εγώ μπορεί να χώρισα με την κοππέλα και να μην ξαναείδα το παιδί όμως στην περιοχή μας έχουμε πολλούς καλοθελητές που έτρεξαν να πουν την αλήθεια στη γυναίκα μου και εκείνη με έδιωξε από το σπίτι. Το διαζύγιο βγήκε πιο γρήγορα και από εκλογικό αποτέλεσμα, πήρε και την επιμέλεια και έτσι έμεινα μόνος χωρίς σύζυγο, χωρίς οικογένεια, χωρίς άλλη σχέση.

Επέστρεψα στην κοπέλα 1,5 χρόνο μετά και της είπα πως δεν υπήρχε πια κανένα εμπόδιο και ότι ήθελα να αναγνωρίσω το μωρό και να είμαστε μαζί αλλά η κοπέλα όχι μόνο είχε γνωρίσει άλλον, αλλά και ετοιμάζονταν να παντρευτούν και μου το ξέκοψε. Μου είπε ότι πλέον δεν θέλει να της αναγνωρίσω το παιδί και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί μου. Δεν της φέρθηκα καλά ναι, αλλά με ποιο δικαίωμα μου στερεί το παιδί μου;

Τόσο καιρό μου ζητούσε να το αναγνωρίσω και τώρα που προσφέρθηκα με έγραψε κανονικά για να παντρευτεί τον νέο της σύντροφο.

Πλέον με αποφεύγει, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, δεν απαντάει στα μηνύματα και κάθε φορά που συναντιόμαστε μου μιλάει άσχημα και με απειλεί ότι θα απευθυνθεί στην αστυνομία έτσι και πλησιάσω εκείνη ή το παιδί. Έχει δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο;

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα