«Δεν το αντέχω»: Πλάνταξε στο κλάμα στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ξέσπασμα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό να έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, πρόσωπα της τηλεόρασης μιλούν δημόσια και εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για αυτό το έγκλημα. Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το πρωί της Τετάρτης 12/10 και λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή Happy Day ο Δήμος Βερύκιος διέκοψε την ροή για να μεταφέρει μια σοκαριστική νέα εξέλιξη!

“Με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του παιδιού και όχι μεγάλα ποσά, 20-25 ευρώ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ταυτοποίηση. Έχουν απευθυνθεί πλέον στους ψυχολόγους και στην πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν αν πρέπει να μπει το παιδί στο βάσανο ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι δεν είναι λίγοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της

“Απλά αυτό το παιδί ήταν ο τραγικός ήρωας αυτής της υπόθεσης, τώρα δυστυχώς η κατάσταση περιπλέκεται. Αν ισχύει δηλαδή αυτή η πληροφορία… Δεν αμφισβητώ το ρεπορτάζ σου αλλά μάνα είμαι Δήμο δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μια μάνα υποβάλει το παιδί της σε μια τέτοια ιστορία για 25 ευρώ και για 2,5 εκατομμύρια ευρώ, για λεφτά, ότι υποβάλει το 12χρονο ανήλικο παιδί της σε τέτοια ιστορία, δεν το αντέχω, δεν το αντέχω! Πόσο πιο θλιβερή και νοσηρή μπορεί να γίνει αυτή η υπόθεση, δεν ξέρω”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη