Δεν το περίμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία έφυγε στις Φιλιππίνες

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του 35χρονου δολοφόνου της Καρολάιν

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρας της άτυχης Κάρολαιν Κράουτς, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για το παιδί.

Ο 32χρονος πληροφορήθηκε στη φυλακή, ότι η δύο ετών κόρη του Λυδία ταξίδεψε στις Φιλιππίνες. Επιθυμία των γονιών της άτυχης Κάρολαιν, είναι η μικρή Λυδία να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση, που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Ο 35χρονος ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή έμαθε πως η μικρή Λυδία έφυγε με τους γονείς της Καρολάιν για Φιλιππίνες.

Δεν το περίμενε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του όταν έμαθε ότι η μικρή Λυδία έφυγε στις Φιλιππίνες

Η απάντηση του δικηγόρου της οικογένειας της άτυχης Κάρολαιν

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν, οι Κράουτς θα επιστρέψουν ξανά στην Ελλάδα μαζί με την μικρή Λυδία. Χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης δήλωσε στην εκπομπή «Super Katerina»: «Η κα. Σούζαν Κράουτς με την εγγονή της Λυδία έχουν αναχωρήσει για τις Φιλιππίνες. Θα επιστρέψουν φυσικά ξανά στην Ελλάδα. Η κα. Κράουτς έχει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας και κάνει το καλύτερο δυνατό για την κόρη της Κάρολαιν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo