Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς αυτό που έγινε σήμερα με την τραγωδία των Τεμπών

by Maria Giannoutsou
Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς αυτό που έγινε σήμερα με την τραγωδία των Τεμπών

Οι γονείς των διδύμων, Θώμης και Χριστίνας, και της ξαδέρφης τους, Αναστασίας, που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, τα αδέρφια Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, άσκησαν σφοδρή κριτική στον νέο ανασχηματισμό, με αφορμή την υπουργοποίηση της Αικατερίνης Παπακώστα.

Ειδικότερα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αικατερίνη Παπακώστα αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. “Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας” γράφει, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών, Θώμης και Χριστίνας, που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πλακιάς αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Βλέποντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση της Παπακωστας Κατερίνας στην θέση της υφυπουργού στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Το έκανε το χρέος της στην εξεταστική επιτροπή και από ό,τι φαίνεται ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις της. Αφού τακτοποίησε τις δικές μας οικογένειες εκεί, τώρα ήρθε η ώρα να τακτοποιήσει και τις οικογένειες όλης της Ελλάδας. Α ! Αν ανοίξει και καμμία προανακριτική και ψάχνουν για κασκαντέρ, μην διστάσεις στιγμή και το Υπουργείο είναι κοντά. Καλή αποτυχία σας εύχομαι στα καθήκοντα σας αν και είναι σίγουρη”.

Δεν το πήρε χαμπάρι κανείς αυτό που έγινε σήμερα με την τραγωδία των Τεμπών

Από την πλευρά του, ο αδερφός του Νίκου, ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της επίσης αδικοχαμένης στα Τέμπη Αναστασίας, σχολίασε κι αυτός την υπουργοποίηση της Αικατερίνης Παπακώστα. “Επειδή σήμερα για ακόμα μια φορά, δοκιμάζουν τις αντοχές μας, η κυρία αυτή( την λέω και κυρία) έγινε υφυπουργός. Ξαφνικά μετά την εξεταστική των Τεμπών, ανέβηκε τα σκαλοπάτια στην ιεραρχία τους κόμματος δυο-δυο. Έτσι και εγώ θα την κυνηγάω δυο φορές τώρα!”, γράφει ο Δημήτρης Πλακιάς.

Προτεινόμενα