«Δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο όποιος το λέει αυτό είναι αστείος», λέει η μάνα των 3 παιδιών από την Πάτρα

Πάτρα: Σπάνε την σιωπή τους οι γονείς των τριών παιδιών

Την σιωπή τους έσπασαν οι δυο γονείς από την Πάτρα οι οποίοι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχασαν και τα τρία τους παιδιά και τώρα δέχονται απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάποιοι τους θεωρούν υπόπτους. Οι έρευνες συνεχίζονται διεξοδικά και οι ίδιοι αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους.

Οι γονείς που έχασαν και τα τρία τους παιδιά μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μέσα από μια συνέντευξη εφ΄όλης που παραχώρησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 33χρονη ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν σχετίζεται με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της λέγοντας πως, «δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο όποιος το λέει αυτό είναι αστείος. Η σπιτονοικοκυρά μας είχε πολλά προβλήματα και δεν πέθανε αιφνίδια, είχε άλλο άτομο μαζί της όταν κατέληξε».

«Έγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας». Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Περισσότερες δηλώσεις από τους δυο γονείς στην Πάτρα



«Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», λέει η 33χρονη μάνα.

«Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου γιατί προφανώς υπάρχουν εγκλήματα και εγκληματίες αλλά εμείς δεν είμαστε εγκληματίες», τόνισε η μάνα.

Και συνέχισε ο πατέρας: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κινούμαστε νομικά. Πολλοί δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί πέσανε πολύ χαμηλά. Είπαν πολλά χωρίς να ξέρουν τίποτα».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη μητέρα αν εκείνη έκανε κακό στα παιδιά της, με την ίδια να λέει πως κανείς δεν πήγε να τη ρωτήσει πως θα πείραζε τα παιδιά της. Ο πατέρας των τριών παιδιών δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να πειράξει κανείς τον απεινιδωτή της Τζωρτζίνας.

Η μάνα συνέχισε λέγοντας πως την αποκαλούν φόνισσα και πως αρκετοί πιστεύουν πως έχει στήσει το τέλειο έγκλημα, «Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα, αυτά μου λένε την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου».

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό