«Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο. Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο. Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου έκανε λόγο για υποκρισία της Αριστεράς, διευκρινίζοντας ότι ενώ για την εορτή του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 είχαν τοποθετηθεί αρνητικά επικαλούμενη και την πανδημία, για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο δεν έχουν πει τίποτα.

«Ελληνική Αριστερά, ψεύτες και υποκριτές», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το αν στο παρελθόν είχε διατυπώσει την άποψη ότι δεν υπήρχαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, διευκρίνισε ότι αυτό που είπε είναι ότι «δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο, αλλά σε δρόμους γύρω από αυτό».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να ισχύσουν μέτρα για τους ανεμβολίαστους και για την είσοδο τους στα super market, είπε ότι ναι είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά εκ των πραγμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο να εφαρμοστεί.

Για το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων γενικότερα εφόσον επιβαρυνθούν περαιτέρω οι επιδημιολογικοί δείκτες, δήλωσε ότι «αν χρειαστεί θα ληφθούν κι άλλα μέτρα, αλλά δεν πρόκειται να επιβληθεί lockdown».

Τέλος και μεταξύ άλλων, διευκρίνισε ότι χθες δεν αποδοκιμάστηκε από εκπροσώπους της Εστίασης τους οποίους συνάντησε στην πλατεία Συντάγματος, αλλά υπήρξε μια μικρή ένταση με μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούσαν πορεία για υγειονομικά θέματα.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη