Διαβατήρια εμβολιασμού: Ποια είναι η χώρα που θα δίνει διαβατήριο εμβολιασμού στους πολίτες της

Διαβατήρια εμβολιασμού: Το διαβατήριο εμβολιασμού θα επιτρέπει την είσοδο σε χώρες που το απαιτούν

Διαβατήρια εμβολιασμού: Διαβατήρια για τον εμβολιασμό σχεδιάζει να δώσει η Μεγάλη Βρετανία στους πολίτες που εμβολιάζονται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μεγάλη Βρετανία εξετάζει το ενδεχόμενο να παράσχει διαβατήρια για τον εμβολιασμό στους Βρετανούς που εμβολιάζονται. Αυτό το διαβατήριο θα είναι αναγκαίο για όλους τους Βρετανούς οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν σε χώρες που απαιτούν να έχει εμβολιαστεί ο ταξιδιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας The Times, η κυβέρνηση έχει εγκρίνει ήδη τη δημιουργία της επεξεργασίας του συστήματος πιστοποίησης εμβολιασμού. Ενώ τα Υπουργεία Μεταφορών, Εξωτερικών, Υγείας και Δημόσιας Πρόνοιας εξετάζουν τις πιθανές επιλογές για όλους τους Βρετανούς ταξιδιώτες. Οι οποίοι απαιτούν τον εμβολιασμό ως προϋπόθεση εισόδου.

Καθώς τα εμβόλια αποδεικνύονται όλο και πιο πολύ ασφαλή και αποτελεσματικά έναντι του κορονοϊού. Έχουν επανέλθει εύλογα οι συζητήσεις ώστε οι εμβολιασμένοι να έχουν περισσότερες ελευθερίες. Από τη στιγμή που έχει λάβει με επιτυχία τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Διαβατήρια εμβολιασμού: Ποια χώρα έχει σκοπό να τα υιοθετήσει

Πέρα από το διαβατήριο εμβολιασμού, η Ελλάδα ανήκει στις χώρες που θα άρουν τους περιορισμούς σε εμβολιασμένους ταξιδιώτες

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες οι οποίες θα άρουν τους περιορισμούς σε ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Την ίδια ώρα, σε συντέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χώρες όπως η Δανία και η Σουηδία δε, σχεδιάζουν να υιοθετήσουν τα δικά τους πιστοποιητικά εμβολιασμού. Για να μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι πολίτες στο εξωτερικό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα