Διέρρευσε το αvατpιχιαστικό μήνυμα της Ρούλα Πισπιρίγκου: «Την Τζωρτζίνα θα την είχε πνίξει στο χρόνο πάνω»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι αναρτήσεις της που συγκλονίζουν

Συγκλονιστικές είναι για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τις αναρτήσεις της 34χρονης να έρχονται στο προσκήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με τη μία ανάρτηση να διαδέχεται την άλλη και πολλές φορές να προκαλούν σοκ με το περιεχόμενό τους.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, με τις τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη να φεύγουν από τη ζωή, μέσα σε τρία χρόνια, σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιριγκου

Η 33χρονη μητέρα των κοριτσιών είναι προφυλακισμένη, εδώ και λίγους μήνες, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, δε δίσταζε να εκφράσει μέχρι και κατάρες, σχολιάζοντας δημοσιεύματα από υποθέσεις εγκλημάτων που διάβαζε στο διαδίκτυο.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε μία ανάρτησή της στο facebook «Έχετε ξεφύγει τελείως οι πατεράδες μου φαίνεται. Γιατί γίνεστε γονείς αφού δεν το αντέχετε; Δηλαδή αν είναι τη Τζωρτζίνα μου θα την είχε πνίξει στο χρόνο επάνω. Τι να πω ντροπή και αίσχος. Μπες κι εσύ φυλακή και θα καλοπεράσεις κ@ρι@λη…», σχολιάζοντας την είδηση ότι πατέρας σκότωσε στο ξύλο την κόρη του.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο