Δικαίωση για τη Καρολάιν: Η απόφαση του δικαστηρίου «αποτέλειωσε» τους γονείς του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του δολοφόνου της Καρολάιν για την αποκλειστική γονική μέριμνα της Λυδίας, που ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την οικογένεια της αδελφής και τη μητέρα της Καρολάιν, ενώ έχει οριστεί από το δικαστήριο και επισήμως η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Δηλαδή, οι γονείς του πιλότου θα μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων για μία ώρα την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 35χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου

«Εκδόθηκε χτες η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την μητέρα της Καρολάιν», είπε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Στο μεταξύ, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και η δεύτερη δικηγόρος του. «Όπως είναι γνωστό, είχα αναλάβει την υπεράσπιση του πιλότου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τόνισε η Κατερίνα Μαυροειδή στην ανακοίνωσή της.

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο