«Δίκασαν» τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Twitter: Ποιος είναι ο λόγος που «έκραξαν» ανελέητα τους «Πρωταγωνιστές»

Σταύρος Θεοδωράκης: Δείτε τα σχόλια στο Twitter για τη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Ξεσπάθωσε» το Twitter και τα έβαλε με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Πολλοί από τους χρήστες του μέσου έσπευσαν να κάνουν καυστικά σχόλια για τον πρώην επικεφαλή του «Ποταμιού» και έγραψαν, μεταξύ άλλων: «Το καλό πλυντήριο επέστρεψε», «εδώ οι καλές οι πλύσεις», «Ντροπή σου ξεφτίλα», «Παλι ξεφτιλιζεσαι βρε κακομοιρη Σταυρο; παλι κανεις την ουρα της δεξιας;» «Μην ξεχάσεις να απλώσεις την μπουγάδα!».

Όλα αυτά τα σχόλια έγιναν προκειμένου να γίνει ξεκάθαρη η αντίθεση τους για το γεγονός ότι μόλις τρεις εβδομάδες μετά το έγκλημα των Τεμπών, ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρώην επικεφαλής του «Ποταμιού» είχε προσκεκλημένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το τραγικό συμβάν στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Οι χρήστες «έπεσαν να φάνε» τον Θεοδωράκη, λόγω του ότι «δεν στρίμωξε όσο έπρεπε τον πρωθυπουργό» και η συνέντευξη ήταν «αρκετά χαλαρή».

Εκτός όμως από τους χρήστες που κατακεραυνώνουν Θεοδωράκη και Μητσοτάκη, οργισμένη ανάρτηση έκανε και ένας εκ των συγγενών των αδικοχαμένων θυμάτων στο βωμό του κέρδους και του χρήματος.

«Και τα ερωτήματα νέων σαν τον αδερφό μου το Βάιο που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τεμπη?», αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος, με ανάρτησή του στο Twitter και σημειώνει: «Δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για το Βάιο, όταν και όπως πρέπει», καταλήγει ο Βαγγέλης Βλάχος στην ανάρτησή του.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη