Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για την ερώτηση – φωτιά στην Εβελίνα Παπούλια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του μιλάει για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέρθηκε στη κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέρθηκε ο δικηγόρος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Πιο συγκεκριμένα ηθοποιός έκανε μία περιγραφή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για το πώς την παρενόχλησε σεξουαλικά ο κατηγορούμενος.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συνέβη μέσα στο δικαστήριο με την ερώτηση στην Εβελίνα Παπούλια

«Η κ. Παπούλια αναφέρεται σε ένα περιστατικό το οποίο χρονολογεί το 1996, 1997, έρχεται και καταγγέλλει κάτι για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από 22, 23 χρόνια. Όταν τη ρωτήσαμε γιατί έκανε αυτή την αναφορά μετά από τόσα χρόνια, δεν μας έδωσε μια πειστική απάντηση. Απλώς μας είπε ότι ήρθε σε επαφή με την κα Παπαχαραλάμπους και έναν δικηγόρο που της είπε να πάει στο δικαστήριο. Εγώ ρώτησα την κα Παπούλια, που σαν κυρία τη σέβομαι και σαν ηθοποιό επίσης, για στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την κατάθεσή της και μού απάντησε ότι το είπε στη μητέρα της. Υπήρχε κάποιος άλλος άνθρωπος που να ήταν μάρτυρας και να είδε ότι ο κ. Φιλιππίδης έδειξε τα γεννητικά του όργανα; Τι ήθελε να ικανοποιήσει εκείνη την ώρα; Δεν το μοιραστήκατε αυτό το συμβάν που είναι σοκαριστικό; Όχι το είπε στην μητέρα της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Είχα λογικά ερωτήματα γιατί να το κάνει αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά δεν πήρα απάντηση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για βιασμό, εκεί πέρα δεν περιέγραψε καμία βία. 25 χρόνια δεν το μοιράστηκε με κάποιον συνάδελφό της;» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα