Δικηγόρος για εμβολιασμούς: «Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τον υποχρεωτικό εμβoλιασμό! Το ξέρει κανένας;»

by Τόνια Τζαφέρη
Δικηγόρος για εμβολιασμούς: «Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τον υποχρεωτικό εμβoλιασμό! Το ξέρει κανένας;»

Δικηγόρος για εμβολιασμούς: «Στόχος μου να προστατέψω τους πελάτες μου από την αναστολή”. 

Δικηγόρος για εμβολιασμούς: Όσο στενεύει ο κλοιός για τα εμβόλια, τόσο περισσότερες αντιδράσεις υπάρχουν. Και με τις δυο πλευρές (εμβολιασμένοι και μη) να έχουν τα δίκια τους. Παρότι θα έπρεπε να είναι στο χέρι του καθενός το εμβόλιο για τον κορονοιό, η υποχρεωτικότητα έχει δημιουργήσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος υπερασπίζεται ανεμβολίαστους υγειονομικούς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό» για το ζήτημα.

Σημείωσε, παρότι εμβολιασμένος, επειδή όμως είναι άνω των 60 και έχει υποκείμενα νοσήματα, εκπροσωπεί ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τέσσερα νοσοκομεία, κάνοντας λόγο για τριψήφιο αριθμό, δίχως βέβαια να τον προσδιορίσει.

«Στόχος μου να προστατέψω τους πελάτες μου από την αναστολή εργασίας. Προσφύγουμε στο ΣτΕ με επιχείρημα ότι εφόσον τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, και αφού δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία κρούσματα από υγειονομικούς, το να μην επιλέξεις ηπιότερα μέσα και να καταφύγεις στην αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών, είναι παραβίαση του δικαιώματος εργασίας και παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας», υπογράμμισε.

Δικηγόρος για εμβολιασμούς: «Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τον υποχρεωτικό εμβoλιασμό! Το ξέρει κανένας;»

Η συνέχεια δηλώσεων του δικηγόρου για τους εμβολιασμούς

«Παίρνεις μια νοσηλεύτρια μονογονεϊκής οικογένειας ή μια νοσηλεύτρια που φροντίζει δύο παιδιά και δύο γονείς κατάκοιτους. Την θέτεις σε αναστολή, χωρίς αποδοχές, επ’ αόριστον; Ενώ μπορούσε να την θέσεις σε άλλη υπηρεσία όπως τους άνδρες της ΕΜΑΚ» πρόσθεσε.

Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει ποσοστό για υπερμεταδοτικότητα από εργαζομένους νοσηλευτές στα νοσοκομεία. Ενώ ανέφερε πώς ακόμα και τώρα υπάρχουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα εμβολιαστικά κέντρα.

Παράλληλα, ο κ. Διαλυνάς ανέφερε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύτηκε με την ψήφιση ενός κανονισμού της ΕΕ -ο οποίος είναι δεσμευτικός για την Ελλάδα- τον περασμένο Ιούνιο. Κάτι που υπερτόνισε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και το el.gr.

«Το ξέρει κανένας;» διερωτήθηκε, ενώ ΣΙΩΠΗ επικράτησε στο στούντιο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, στόχος δεν είναι η ανάδειξη της αλήθειας, αλλά το να συνθλιβούν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ όσοι φοβούνται ή διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο.

«Έχει ακουστεί», αρκέστηκε να πει μετά από κάποια δευτερόλεπτα ο ένας δημοσιογράφος. «Έχει ακουστεί», την ώρα που άνθρωποι ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Προτεινόμενα