«Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη»: Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Θανάσης Κατερινόπουλος: Αίσθηση προκάλεσαν για μια ακόμη φορά οι δηλώσεις του για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών νεκρών παιδιών της, δεν έχει λάβει ακόμη τέλος, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση και τον ταξίαρχο Κατερινόπουλο, να σχολιάζει τις εξελίξεις.

Καθημερινά οι εξελίξεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα είναι συνεχείς, με τις αρχές να ερευνούν εξονυχιστικά το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν όλο και περισσότερο προμελέτη του εγκλήματος», δήλωσε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος.  Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μίλησε για το σεμινάριο εγκληματολογίας που παρακολουθούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού είχαν πεθάνει τα δύο της παιδιά.

“Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε σεμινάριο στην εγκληματολογία”, Θανάσης Κατερινόπουλος

 «Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο στην Πάντειο με τίτλο που “εγκληματολογία στο μυαλό ενός δράστη’’. Πήρε κάποιες γνώσεις από εκεί. Ο σύζυγος της πλήρωσε αυτό το σεμινάριο 590 ευρώ τη στιγμή που έκαναν έρανο για να κάνουν την κηδεία της Ίριδας στην Πάτρα. Μάλιστα, στη μέση του σεμιναρίου δόθηκε και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Πάτρα στον οποίο οι ομάδες δώρισαν 3.000 στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την θεραπεία της Τζωρτζίνας», είπε ο Θ. Κατερινόπουλος. Σχολίασε επίσης τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα φάρμακα που έπαιρνε η Τζωρτζίνα.

Related posts

Πάσχα: Ακρίβεıα και στο αρνί – Αuτή θα είναι η τıμή του το κιλό φέτος

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα