Δηλώσεις του πατέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου: «Τυφλώθηκε από τον έρωτά της»

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Δεν ξέραμε για τα ναρκωτικά – Δεν έπινε ούτε αναψυκτικά»

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι η σύντροφός του και πρώην παίκτρια του ριάλιτι Power of Love δεν σχετίζεται με τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ενώ η 29χρονη ξέσπασε μόλις άκουσε ότι προφυλακίζεται, φωνάζοντας «Με κατέστρεψε».

Ο πατέρας της Πολυχρονοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Tlive, τόνισε ότι η κόρη του είναι αθώα και ότι τυφλώθηκε από τον έρωτά της για τον 32χρονο με τον οποίο μάλιστα σκόπευε να παντρευτεί.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Όσα είπε ο πατέρας της για την υπόθεση

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Αυτό και τίποτα άλλο. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δε μπορέσαμε με τις συνθήκες αυτές που είναι διαμορφωμένες για την προστασία λόγω covid να μιλήσουμε, να πούμε τίποτα. Πέρα από τα βασικά στο τηλέφωνο, αν είναι καλά κτλ. Δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα περιστράφηκε γύρω από τη… η οποία δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο» δήλωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Πατέρας Έλενας Πολυχρονοπούλου: ” Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει”

Ο πατέρας του μοντέλου υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις εξαρτήσεις του μελλοντικού γαμπρού του, όμως είχαν καταλάβει ότι ήταν «τεμπέλη»: «Είναι ένα παιδί, που είναι 30 ετών και είναι κοντά στο να δημιουργήσει τη δικιά της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Και όχι μόνο την… αλλά και τα άλλα δύο μας παιδιά. Απλά είμαστε συγκλονισμένοι. Το θέμα είναι ότι ήταν τυφλά ερωτευμένη.

Και ο έρωτας τυφλώνει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Σκόπευαν να παντρευτούν. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Δεν τα γνωρίζαμε αυτά τα προβλήματα της χρήσης. Ήταν ένας άνθρωπος με αθλητική συμπεριφορά» σημείωσε ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο 32χρονος φαινόταν ότι ήταν τεμπέλης και δεν ήταν άνθρωπος για οικογένεια. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αν γνώριζαν το πρόβλημά του, θα ήταν διατεθειμένη να τον βοηθήσει.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν