Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ – Ξέσπασε για τον κορονοϊό»

Δήμητρα Παπαδήμα: Ξεσπά δημόσια για τα μέτρα της πανδημίας

Τη δική της άποψη θέλησε να εκφράσει η γνωστή ηθοποιός ξεσπώντας για περιαστικά μέτρα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατα του κορωνοιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Τετάρτης (16/2) η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την καριέρα της και ξέσπασε για τα μέτρα της πανδημίας, αλλά και για τα εμβόλια του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Δήμητρα Παπαδήμα

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια».

«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.

Δήμητρα Παπαδήμα: “Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια”

Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και συμπλήρωσε πως «δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή;».

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα