Δήμητρα Πισπιρίγκου: Δίνει αυτήν την στιγμή κατάθεση στην ΓΑΔΑ – Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

Υπόθεση Πάτρας: Οι καταθέσεις μετά το πόρισμα – σοκ των ιατροδικαστών

Όπως οι ιατροδικαστές δήλωσαν τα δυο κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένα και Ίριδα, φαίνεται να έχασαν την ζωή τους από ασφυξία και μάλιστα από εξωτερικό παράγοντα.

Aπό την πίσω πόρτα και με τη συνοδεία αστυνομικών μπήκε λίγο πριν τις 13:00 στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Με την κατάθεση της αδερφής της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος καταθέσεων από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, τα οποία τελικά δολοφονήθηκαν.

Καταθέσεις από τους γονείς της 33χρονης κατηγορούμενης, για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, πήρε χθες, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής, που βρέθηκε χθες Δευτέρα (20/6) στην Κάτω Αχαΐα.

Τόσο η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, όσο και ο πατέρας της Ανδρέας Πισπιρίγκος, βρέθηκαν αμφότεροι στο ΑΤ Δυτικής Αχαΐας μετά από κλήση που δέχτηκαν από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» προηγήθηκε η κατάθεση της κ. Λεγάτου και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά από περίπου 4 ώρες, ακολούθησε ο κ. Πισπιρίγκος.

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε η Ελένη Λεγάτου από τους αστυνομικούς αφορούσαν στη ζωή της ίδιας και της κόρης της, πώς ήταν ως μητέρα η Ρούλα, ενώ ερωτήθηκε για το ποια ήταν η σχέση της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλακη και εάν θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. Η απάντηση διά στόματος Ελένης Λεγάτου ήταν κατηγορηματική «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ρούλα να έκανε κακό στα παιδιά της». Έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την παιδική ηλικία της κατηγορούμενης και το πρόγραμμα διατροφής και ξεκούρασης των τέκνων της, όπως τι έτρωγαν, τι ώρα κοιμούνταν κ.λπ.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στον κοινό βίο τού εν διαστάσει πλέον ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, απαντώντας στη μια και μοναδική ερώτηση που φέρεται να της έγινε σχετικά με το εάν υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Η μητέρα της 33χρονης μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τον θάνατο της 6 μηνών Ιριδας. Τότε που ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως παραδέχθηκε και στην προ ημερών πολύωρη κατάθεση του στη ΓΑΔΑ, «σήκωσε χέρι στη Ρούλα», χτυπώντας τη δύο φορές στο πρόσωπο, προτού φύγει από το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Και στην περίπτωση του πατέρα της Ανδρέα Πισπιρίγκου οι ερωτήσεις κινήθηκαν γύρω από την παιδική ηλικία της Ρούλα και αυτό γιατί μετά τον χωρισμό με τη μητέρα της δεν έχει «εικόνα» για τη ζωή της 33χρονης, οι σχέσεις με την οποία φέρεται ν’ αποκαταστάθηκαν μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019.

Κατά πληροφορίες, μεταξύ των προσώπων που αναμένεται να καταθέσουν είναι και ο πατριός της κατηγορούμενης, ωστόσο μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε λάβει κλήση.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο