Δημήτρης Φιντιρίκος: Κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Ηλία Γκιώνη

Δημήτρης Φιντιρίκος: Πήρε θέση στις ψευδείς κατηγορίες

Xαμός έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ επιχειρηματιών και διασήμων, σχετικά με υποθέσεις βιασμού και κατηγορίες για revenge porn βίντεο. Ωστόσο τα πράγματα έχουν σχεδόν ξεκαθαριστεί.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί εμπλοκής του στον βιασμό της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος ανέφερε πως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας εκείνος βρισκόταν στο εξωτερικό μαζί με τη σύντροφό του και την 73χρονη μητέρα του. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τα stories και εικόνες, όπου πέρασε την Πρωτοχρονιά του και τις διακοπές στο Ντουμπάι.

Στο νοσοκομείο η μητέρα του Δημήτρη Φιντιρίκου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να μεταφερθεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ούτε οι κατηγορίες για διαρροή πορνογραφικού βίντεο ισχύουν, μιας και η ίδια η Ιωάννα Τούνη διαβεβαίωσε πως δεν ήταν ο Φιντιρίκος ο άνθρωπος που δημοσίευσε το βίντεο της με προσωπικές στιγμές, αλλά κατονόμασε για πρώτη φορά τον Μάκη Κατμετζόγλου.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη