Δημήτρης Γιώτης: Νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα ο γνωστός τραγουδιστής

Δημήτρης Γιώτης: Ποια είναι η κατάσταση του τραγουδιστή

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης, νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες, δίνει εδώ και λίγες μέρες μια γενναία μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα, έχοντας ανεβάσει υψηλή πίεση. Αμέσως οι θεράποντες ιατροί του έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του για περαιτέρω εξετάσεις, όπως και συνέβη. Δυστυχώς η διάγνωση δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο του χειρουργείου να είναι πλέον πολύ πιθανό για τον καλλιτέχνη.

Ο Δημήτρης Γιώτης πρωταγωνιστεί συχνά σε θρυλικά γλέντια τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια

Εχοντας χαράξει τη δική του επιτυχημένη καλλιτεχνική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια, ο Δημήτρης Γιώτης πρωταγωνιστεί συχνά σε θρυλικά γλέντια τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια. Το τραγούδι που εκτίναξε στα ύψη τις μετοχές του στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο ήταν το «Ε, ναι, το έχω». Ακολούθησαν πολλά ακόμη σουξέ με ατάκες που έγιναν viral, για να έρθει τελευταία ο «Περαστικός», μια τεράστια επιτυχία σε μουσική/στίχους δικά του και παραγωγή Γιάννη Φρασέρη. Το εν λόγω τραγούδι λειτούργησε ως αφορμή για να προγραμματίσει το φετινό καλοκαίρι live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα.

Ομως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει… Βλέπετε, ο Δημήτρης δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι. Κάθε πρωί πηγαίνει κανονικά στην επιχείρηση που ίδρυσε ο πατέρας του Γιάννης Γιώτης πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Πρόκειται για την εταιρία Center Plus, μέσω της οποίας εισάγουν, εξάγουν και προωθούν στην αγορά διάφορα προϊόντα, με βασικότερο από αυτά τα φίλτρα νερού. Ο Δημήτρης δραστηριοποιήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση τελειώνοντας το σχολείο και δεν την άφησε ποτέ παρά την επιτυχία που γνώρισε στο τραγούδι. Οπως φαίνεται λοιπόν, το πολύ βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα επιβάρυνε την υγεία του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η περιπέτεια με την καρδιά του.

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Διώτης

Με ένα μήνυμά του στο facebook ο αγαπημένος καλλιτέχνης ενημέρωσε λακωνικά πως ένα πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει για λίγο μακριά από το κοινό του, δίχως βέβαια να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. «Αγαπημένοι μου φίλοι και γνωστοί… λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος υγείας θα χρειαστεί να αναστείλω τις εμφανίσεις μου για λίγο καιρό! Ζητάω συγγνώμη από τους επιχειρηματίες και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων για αυτή την αναστάτωση! Ευχαριστώ πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον σας (όσοι φίλοι το έμαθαν)! Την αγάπη μου» έγραψε χαρακτηριστικά, εισπράττοντας πολλά σχόλια αγάπης και στήριξης από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές.

H «Espresso» εξασφάλισε δύο εικόνες του Δημήτρη Γιώτη μέσα από την καρδιολογική κλινική του ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, στις οποίες φαίνεται καταβεβλημένος μεν, αισιόδοξος δε, αφού χαμογελάει σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο