Δημήτρης Καρακώστας: Αυτοί είναι οι γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό και τον καμαρώνουν από ψηλά! Έχει ακόμα 3 αδέλφια

by Τόνια Τζαφέρη

Δημήτρης Καρακώστας: Αυτοί είναι οι γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό

Δημήτρης Καρακώστας: Είναι και κάποιες ιστορίες που πραγματικά ευχόμαστε, οι άνθρωποι που έχουν φύγει από την ζωή, να γνώριζαν τι συμβαίνει στους δικούς τους ανθρώπους. Γιατί κοιτώντας από ψηλά, οι γονείς του Δημήτρη Καρακώστα, δεν θα μπορούσα να ήταν πιο υπερήφανοι. Για την δύναμη του γιού τους, να μην τα παρατήσει και να αριστεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Πριν δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον χαμό δύο ανθρώπων από κορωνοϊό. Αλλά ο γιος του φρόντισε να τους κάνει περήφανους με την επίδοση του στις Πανελλήνιες 2021.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του. Και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε, έφυγαν ξαφνικά. Πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές. Ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο μας έκανε περήφανους με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας. Φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας τους γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης τα πήγε εξαιρετικά. Με 18.685 μόρια έκανε περήφανους τους γονείς, αλλά και όλη την οικογένεια του.

Οι γονείς του Δημήτρη Καρακώστα

Δημήτρης Καρακώστας: Αυτοί είναι οι γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα