Δημήτρης Καρακώστας: Πρόσκληση στο προεδρικό μέγαρο για τον Ναυπακτιώτη που σάρωσε στις πανελλαδικές

by Τόνια Τζαφέρη

Δημήτρης Καρακώστας: Πρόσκληση στο προεδρικό μέγαρο για τον Ναυπακτιώτη που σάρωσε στις πανελλαδικές

Δημήτρης Καρακώστας: Έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό και σεβασμό όλης της χώρας. Ο νεαρός από την Ναύπακτο είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής και απίστευτες ικανότητες στις θετικές επιστήμες.

Σήμερα τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληκη. Ένα σπουδαίο τηλεφώνημα έλαβε σήμερα λοιπόν, ο Δημήτρης Καρακώστας από την Ναύπακτο. Ο 18χρονος νεαρός που έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της ψυχικής δύναμης που επέδειξε μετά τον θάνατο των γονιών του πριν μερικούς μήνες. Η οποία τελικά του επέτρεψε να πετύχει τον στόχο του στις Πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 18.700 μόρια.

Δημήτρης Καρακώστας: Πρόσκληση στο προεδρικό μέγαρο για τον Ναυπακτιώτη που σάρωσε στις πανελλαδικές

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, προσκάλεσε επίσημα τον Δημήτρη Καρακώστα στο προεδρικό μέγαρο στις 24 Ιουλίου. Στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρόσκληση για τον νεαρό από τη Ναύπακτο, την οποία και αποδέχτηκε με χαρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μίλησε σήμερα στον ANT1 για την εμπειρία του και τα όνειρά του για το μέλλον. «Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου… Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», δήλωσε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». Και απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ειδικότητα, την οποία «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».

Η σύντομη συνομιλία του Δημήτρη Καρακώστα και του Πρωθυπουργού

Όταν ρωτήθηκε για τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό πριν δύο μέρες, απάντησε: «Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω». «Μου μίλησε για τους γονείς μου, την προσπάθειά μου και τι κατάφερα» συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα