Δήμος Αγράφων: Ανοιχτή πρόσκληση για τη δημιουργία νέου λογότυπου

Δήμος Αγράφων: Ο Δήμος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου λογότυπου και κάνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο

Δήμος Αγράφων: Προς αναζήτηση νέου λογότυπου είναι ο Δήμος, ο οποίος με ανοιχτή πρόσκληση. Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Το λογότυπο, πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών,  θα πρέπει να είναι καλαίσθητο, σύγχρονο και λιτό. Παράλληλα θα πρέπει να έχει στοιχεία που σχετίζονται με τη μυθολογία, την ιστορία, τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής και το όραμα για την πορεία του Δήμου στο μέλλον.

Δείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά που ζητά ο Δήμος στα Άγραφα για το νέο λογότυπο

Το λογότυπο θα πρέπει να παραδοθεί σχεδιασμένο ή τυπωμένο σε περίγραμμα 2,5 Χ 2,5 εκατοστά και σε περίγραμμα 10 Χ 10 εκατοστά, έγχρωμο και ασπρόμαυρο, με το λεκτικό «ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ».

Επίσης σε δεύτερη εκδοχή ξενόγλωσσο, πάλι σε περίγραμμα 2,5 Χ 2,5 εκατοστά και σε περίγραμμα 10 Χ 10 εκατοστά, έγχρωμο και ασπρόμαυρο, με το λεκτικό “MUNICIPALITY OF AGRAPHA”.

Η επιλογή των τριών καταλληλότερων θα αποφασιστεί, αρχικά από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής. Έπειτα θα τεθεί στην κρίση των δημοτών μέσω ψηφοφορίας για την τελική επιλογή.

Ο υποψήφιος, του οποίου η συμμετοχή θα αποτελέσει και την τελική επιλογή για το λογότυπο του Δήμου Αγράφων. Θα λάβει τιμής ένεκεν το πόσο των τριακοσίων ευρώ (300 €).

Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν εντός δύο μηνών (60) ημερών δηλαδή από την Τετάρτη 04-11-2020 έως  την Δευτέρα 04-01-2021 και ώρα 14.00 μ.μ.

  • είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή με e–mail στο info@agrafa.gr)
  • είτε σε σφραγισμένο φάκελο στην έδρα του Δήμου (Κερασοχώρι) στην αρμόδια υπάλληλο κα. Μαριαλένα Βονόρτα.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη