Δήμος Αθηναίων: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με online show με πρωταγωνιστές από τις «Άγριες Μέλισσες»

Δήμος Αθηναίων: Ένα πρωτοχρονιάτικο υπερθέαμα ετοιμάζεται σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου

Δήμος Αθηναίων: Αύριο Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Δήμος της Αθήνας έχει προετοιμαστεί ανάλογα. Αυτή η χρονιά ήταν η πιο διαφορετική σε σχέση με όλες τις άλλες και θα τη γιορτάσουμε διαφορετικά. Φέτος δεν θα υπάρξουν live δρώμενα στην Πλατεία Συντάγματος όπως κάθε άλλη χρονιά. Αντί αυτού, ο Δήμος θα στήσει ένα online show το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην ΕΡΤ1 και στο ertflix.gr.

Εάν συντονιστείτε όλοι αύριο στις 23:45 στην ΕΡΤ1 ή στο https://www.ertflix.gr/ θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα υπερθέαμα αφιερωμένο στο «μαζί».

Μάλιστα τα τελευταία λεπτά του 2020 και η αντίστροφη μέτρηση θα γίνουν με την παρουσία δύο ταλαντούχων ηθοποιών. Πρόκειται για τους ηθοποιούς Μαρία Κίτσου και Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Που πρωταγωνιστούν ως Ελένη και Λάμπρος στην πιο πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης «Άγριες Μέλισσες».

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου «αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου, αν και μακριά ακόμα, θα είμαστε όλοι μαζί! Όπου κι αν βρισκόμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, πλάι στους αγαπημένους μας ή χιλιόμετρα μακριά τους. Στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ένα ατμοσφαιρικό θέαμα,  αφιερωμένο στο «μαζί»! Το εντυπωσιακό φωτιστικό show που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης. Σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη, δίπλα σε κάθε στολισμένο δέντρο, για να γεμίσουν τις καρδιές μας με φως και ζεστασιά».

Δήμος Αθηναίων: Online show Πρωτοχρονιάς με τις «Άγριες Μέλισσες»

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση του δημάρχου Αθηναίων για το εορταστικό πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν