Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Πρωτοβουλία του Δήμου να μοιράσει σε όλους τους μαθητές την Ελληνική σημαία

by Αντώνης Βαλμάς

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Όλοι οι μαθητές έλαβαν την Ελληνική σημαία

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: O Δήμος Ελληνικού με τη συμβολή του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία. Προμήθευσε όλους τους μαθητές της πόλης την Ελληνική σημαία ενόψει της 28ης Οκτωβρίου.

«Η Εθνική μας επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης και τιμής. Στον αγώνα των προγόνων μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλανε την υποταγή της πατρίδας μας κάτω από την μπότα του ναζισμού.

Το δικό μας ιερό καθήκον είναι να θυμίζουμε στις επόμενες γενιές την θυσία τους. Υπερασπιζόμενοι πάντοτε τις Θερμοπύλες που μας εμπιστεύτηκαν. Λόγω των συνθηκών που όλοι ζούμε με τον κορονοϊό, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Μαθητές έλαβαν την Ελληνική σημαία

Οι μαθητές από τον Δήμο του Ελληνικού- Αργυρούπολης έλαβαν την Ελληνική σημαία

Για τον λόγο αυτό, ως δημοτική αρχή πήραμε την πρωτοβουλία, και προμηθεύσαμε όλους τους μαθητές της πόλης με μία μεγάλη Ελληνική σημαία. Προκειμένου, όσοι το επιθυμούν, να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους. Και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο, την μνήμη και την θυσία των Αγωνιστών της 28ης Οκτωβρίου», ανέφερε στη δήλωση του ο Δήμαρχος.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα