Δήμος Νάξου: Συμμετείχε στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού στον κόσμο

Δήμος Νάξου: Συμμετείχε στο WTM Virtual 2020 που έλαβε χώρα από 9 έως 11 Νοεμβρίου

Δήμος Νάξου: Πλούσιος είναι ο απολογισμός των επαφών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. Από τη συμμετοχή του στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού του κόσμου, WTM Virtual 2020. Από 9 έως και 11 Νοεμβρίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση,  πραγματοποιήθηκε πλήθος  συναντήσεων έπειτα από εκτενή προεργασία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων μάρκετινγκ του Δήμου. 

Δήμος Νάξου: Συμμετείχε στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού

Η παρουσία εκ μέρος του Δήμου Νάξου έγινε με την παρουσία του αντιδημάρχου τουρισμού

Παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού  Βαγγέλη Κατσαρά, έλαβαν χώρα «one to one» ενημερώσεις και παρουσιάσεις των προορισμών. Των ειδικών μορφών τουρισμού, των τουριστικών υπηρεσιών, της ιστορίας, των μνημείων και των παραδόσεων, της γαστρονομίας και των φυσικών πόλων έλξης σε επιλεγμένους επαγγελματίες. Ταξιδιωτικούς σπεσιαλίστες, δημοσιογράφους και ειδικούς διαμορφωτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Στο πλαίσιο αυτό, tour operators από ΗΠΑ, Αγγλία, Βραζιλία και Αυστραλία εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον. Επιπλέον δημοφιλείς bloggers αλλά και δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με ΜΜΕ όπως το CNN travel, το National Geographic Ισπανίας και το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας, εξέφρασαν ενδιαφέρον επίσκεψης στα νησιά.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν