Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έκανε κάμπινκγ το ζευγάρι στη Φολέγανδρο

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έκανε κάμπινκγ το ζευγάρι στη Φολέγανδρο

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Μαρτυρία σοκ! Τι αποκαλύπτεται για το φονικό;

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, στη Φολέγανδρο. Η κοπέλα με καταγωγή από την Κορινθία, δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών της, από τον ίδιο τον 30χρονο, Δημήτρη Βέργο.

Ο 30χρονος, που ομολόγησε το έγκλημα, έσπρωξε μετά από έντονο καβγά την κοπέλα στα βράχια. Η άτυχη νεαρή κατέληξε στη θάλασσα, όπου και πνίγηκε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 26χρονη ζούσε όταν κατέληξε στο νερό, ωστόσο δεν είχε τις αισθήσεις της. Το γεγονός προκάλεσε τον πνιγμό της.

Μαρτυρίες της δολοφονίας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, έρχονται στο φως

Ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα: «Είχαν φτάσει το περασμένης Τρίτης. Ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Φάνηκε ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις. Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η ίδια επισήμανε: «Έρχονταν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ. Της είπα ‘ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε;’. ‘Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή. Δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά», πρόσθεσε η γυναίκα.

Το γεγονός προδίδει την απόφασή της να αποχωρήσει από το νησί χωρίς εκείνον. Πιθανώς, να είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: Εύρημα – σοκ στη σκηvή που έκανε κάμπινκγ το ζευγάρι στη Φολέγανδρο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα