Δολοφονία στις Σέρρες: Πως ο 20χρονος σκότωσε το συνομήλικό του

Δολοφονία στις Σέρρες: Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα

Δολοφονία στις Σέρρες: Εκτός από τις πυρκαγιές ερχόμαστε αντιμέτωποι με ακόμη περισσότερες δυσάρεστες ειδήσεις. Αφού οι δολοφονίες στην χώρα μας δεν σταματούν. Μετά την 8η γυναικοκτονία στην Κρήτη, μια ακόμη δολοφονία σημειώνεται στις Σέρρες.

Πιο αναλυτικά σοκ έχει προκαλέσεις η είδηση από την άγρια δολοφονία στις Σέρρες με θύμα έναν 20χρονο. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό:

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον οικισμό της Άνω Καμήλας Σερρών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρισκόταν με τρεις φίλους του στην πλατεία του χωριού του, όταν λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Και ενώ όλα κυλούσαν όπως φαίνεται φυσιολογικά, μιας και τα νεαρότερα άτομα συνήθιζαν να παραμένουν στην πλατεία έως αργά, κάποια στιγμή η παρέα άρχισε να διαπληκτίζεται. Τότε ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον 20χρονο στην καρδιά.

Αμέσως ο 21χρονος μόλις αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί τράπηκε σε φυγή. Οι φωνές που ακούστηκαν στην πλατεία κινητοποίησαν τον κόσμο. Ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του θανάσιμα τραυματισμένου 20χρονου να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Ο άτυχος νέος, που κατοικούσε σε διπλανό χωριό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Τα δύο παιδιά που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας του φίλου του βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και δίνουν κατάθεση.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη