Δολοφόνησε με φτυάρι το 8χρονο παιδί των γειτόνων του – Φρίκη στην Αλβανία

by Τόνια Τζαφέρη
Δολοφόνησε με φτυάρι το 8χρονο παιδί των γειτόνων του – Φρίκη στην Αλβανία

Αφού απήγαγε το παιδί στην συνέχεια το δολοφόνησε και το έθαψε

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 38χρονου δράστη, ο οποίος δολοφόνησε με φτυάρι ένα παιδί μόλις 8 χρονών και συγκεκριμένα πρόκειται για το παιδί τον γειτόνων. Κράτησε το 8χρονο παιδί φυλακισμένο για πολλές ώρες και στο τέλος το δολοφόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Γκρετσάλι της περιοχής Φιέρι κι έχει συγκλονίσει τη κοινή γνώμη στην Αλβανία.

Πιο αναλυτικά το μεσημέρι της Τρίτης το παιδί έπαιζε με το ποδήλατό του, όταν 38χρονος γείτονάς του, τα στοιχεία και φωτογραφία του έχουν δημοσιοποιηθεί στ’ αλβανικά ΜΜΕ, το παρέσυρε στο σπίτι του, στο οποίο διέμενε μόνος.

Δολοφόνησε με φτυάρι το 8χρονο παιδί των γειτόνων του – Φρίκη στην Αλβανία

Όταν ο 8χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι του, η μητέρα του κατήγγειλε την εξαφάνισή του στην Αστυνομική Διεύθυνση του Φιέρι, ξεκινώντας αμέσως έρευνες. Οι μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, πως είδαν μαζί τον δράστη με τον 8χρονο, στάθηκαν καθοριστικές για τη συνέχεια όχι όμως ικανές να σώσουν το μικρό αγόρι.

Οι Αρχές διερευνούν εάν ο 8χροος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης ο 8χρονος βρέθηκε νεκρός, θαμμένος κάτω από λάσπη στην πίσω αυλή του σπιτιού του δράστη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης απήγαγε και κράτησε κλειδωμένο για αρκετές ώρες το παιδί και στη συνέχεια το δολοφόνησε χτυπώντας το με φτυάρι στο κεφάλι. Οι Αρχές διερευνούν εάν ο 8χροος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο 38χρονος δράστης συνελήφθη και κατά την ανάκριση ομολόγησε πως απήγαγε τον οκτάχρονο γιο των γειτόνων του, τον οδήγησε σπίτι του και μετά από ώρες τον δολοφόνησε και τον έθαψε μέσα σε έναν λάκκο με λάσπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, η κηδεία του άτυχου αγοριού, σύμφωνα με τ’ αλβανικά ΜΜΕ, θα τελεστεί σήμερα στο Γκρετσάλι του Φιέρι, μέσα σε βαρύ κλίμα.

Δολοφόνησε με φτυάρι το 8χρονο παιδί των γειτόνων του – Φρίκη στην Αλβανία

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 8χρονου εξέφρασε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ζητώντας από τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμωρώντας τον δράστη με την πλέον αυστηρή ποινή που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητούν και οι Αλβανοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων με ανάλογα σχόλια και αναρτήσεις.

Προτεινόμενα