Δολοφόνος Γαρυφαλλιάς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Νάξου – Τι ισχυρίζεται

Φολέγανδρος δολοφόνος: Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νάξου

Φολέγανδρος δολοφόνος: Στο κέντρο υγείας Νάξου – Άγνωστο τι ακριβώς έχει συμβεί

Φολέγανδρος δολοφόνος: Μέσα στη νύχτα ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος, που δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου. Τις πληροφορίες παρείχε το κανάλι του MEGA. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κάποιες άλλες μιλούν για επιληπτική κρίση.

Κατά πληροφορίες ο 30χρονος ένιωσε αδιαθεσία περίπου στις 8 το απόγευμα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Νάξου. Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί για την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς. Αναμένεται πλέον η γνωμάτευση των γιατρών για το κατά πόσο τελικά μπορεί να απολογηθεί σήμερα. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του 30χρονου έχουν υποστηρίξει ότι πάσχει από ψυχική νόσο. Γι’ αυτό ενδέχεται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη τους. Όπως έχει υποστηρίξει ο δικηγόρος Γιώργος Βλάχος ο 30χρονος είχε διαγνωστεί το 2014 με σοβαρή ψυχασθένεια και έκτοτε βρισκόταν υπό παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή.

Φολέγανδρος δολοφόνος: Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νάξου

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς για τον δολοφόνο της Φολεγάνδρου: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του»

Οργισμένη ήταν η απάντηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για το «συγγνώμη» που ψέλισε ο 30χρονος την Τρίτη, βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του, γιατί υπήρχε μια ευκαιρία. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει, όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου. Να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Δεν τη δέχομαι εγώ τη συγγνώμη του», είπε χαρακτηριστικά στο Star η μητέρα της 26χρονης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν