Δώρο ζωής: Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας

by Ioanna Themistocleous
Δώρο ζωής: Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας

Δώρο ζωής έκανε ο Μηνάς σε ένα 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας, καθώς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μηνάς πρόσφερε τον μυελό των οστών του σε 6χρονο παιδάκι που πάσχει από μια σπάνια πάθηση λευχαιμίας.

Η ζωή νίκησε: Ο 3χρονος Γαβριήλ κέρδισε τον κακό δράκο και χτύπησε περήφανα το καμπανάκι της ζωής
Ο μικρός Γαβριήλ, στα 2 του έτη, διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή, που προσβάλλει κυρίως τις νεαρές ηλικίες.

Το μικρό αγγελούδι, χάρη στην οικονομική βοήθεια του κόσμου και την ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», νοσηλεύτηκε για σχεδόν έναν χρόνο στο παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», ο μικρούλης χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και επέστρεψε σπίτι του, χωρίς τη λευχαιμία.
Δώρο ζωής: Ο Μηνάς έγινε δότης μυελού των οστών και έδωσε ελπίδα σε 6χρονο παιδάκι με σπάνια μορφή λευχαιμίας
Δείτε την ανάρτηση
«”Νικήσαμε τον κακό δράκο!”

Αυτό ήταν το μήνυμα που λάβαμε από τους γονείς του μικρού μας Γαβριήλ! Ο μικρός έδωσε γενναία μάχη εδώ και 1 χρόνο ενάντια στο καρκίνο και επιτέλους χτύπησε το καμπανάκι της νίκης. Πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ήχος αντηχεί στις καρδιές όλων μας και σηματοδοτεί το νέο, φωτεινό και υγιές μέλλον του μικρού μας ήρωα που δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και τη δύναμή του!

Μικρέ μας Γαβριήλ, το ταξίδι αυτό είχε εμπόδια αλλά τα ξεπέρασες και βγήκες νικητής! Σου ευχόμαστε καλή υγεία και καλή τύχη! Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σου για όσο μας χρειάζεσαι!».

Τέλος τα πανηγύρια»: Ψηφιακό μπλόκο σε γάμους, βαφτίσεις και πάρτι!

Πέθανε χαράματα στο νοσοκομείο μόλις 60 ετών ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου

Πήρε εκδίκnση 4 χρόνια μετά: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την 35χρονη να οuρλιάζει στη φυλακή, με 1 φράση

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ελευθερωθούν από «βάρη» το 2026 – Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λίπος στο συκώτι: Οι τροφές που βοηθούν και οι τροφές που το χειροτερεύουν

Προτεινόμενα