Δράμα κορονοϊός: Σοκ στη Νέα Αμισό με λιτανεία σε εκκλησία – Δεν φορούσαν μάσκες, δεν κρατούσαν αποστάσεις

Δράμα κορονοϊός: Απαράδεκτες εικόνες εν μέσω κορονοϊού στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου

Δράμα κορονοϊός: Σοκάρουν οι εικόνες από λιτανεία σε ιερό ναό της Νέας Αμισού εν μέσω lockdown στη Δράμα. Ενώ η Αττική βρίσκεται στο τρίτο lockdown, μάλιστα καθολικό όπως τον περασμένο Μάρτιο. Και ενώ τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα όλο και χειροτερεύουν, είναι σοκαριστικό πως υπάρχουν ακόμα πολίτες που παραβλέπουν τόσο φανερά τους νόμους.

Ενώ λοιπόν απαγορεύεται ο συνωστισμός και η λειτουργία των εκκλησιών είναι περιορισμένη, στη Νέα Αμισό και συγκεκριμένα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου. Αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν λιτανεία στην οποία οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις!

Αναρτήθηκαν ορισμένες φωτογραφίες στη σελίδα του χωριού στο Facebook. Οι οποίες ωστόσο κατέβηκαν μετά από λίγες ώρες, εξαιτίας έντονων αντιδράσεων των πολιτών.

Η λιτανεία πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου μέσα στην κακοκαιρία, το κρύο και το χιόνι χθες το πρωί. Ο κόσμος δεν ήταν πολύς μόνο στον εξωτερικό χώρο, αλλά και στο εσωτερικό της εκκλησίας. Μάλιστα ξεπεράστηκε κατά πολύ ο προβλεπόμενος αριθμός πιστών στο εσωτερικό.

Δράμα κορονοϊός: Σοκ με λιτανεία σε ναό χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Τι ανέφερε ο πρωτοσύγγελος της Μητρόπολης Δράμας για την λιτανεία χωρίς μάσκες και αποστάσεις εν μέσω κορονοϊού

Σοκαριστικά ήταν τα λεγόμενα του πρωτοσύγγελου της Μητρόπολης Δράμας, ο οποίος δεν είδε κάτι το κακό σε αυτή την παράνομη λιτανεία. Χαρακτηριστικά έκανε την εξής σοκαριστική δήλωση «Ο κόσμος που παραβρέθηκε δεν ήταν ούτε λιγότερος ούτε περισσότερος. Από εκείνους που μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Δράμα κορονοϊός: Σοκ με λιτανεία σε ναό χωρίς μάσκες και αποστάσεις

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα