Δραματικές εξελίξεις για την Εύα Καΐλη: Το ΠΑΣΟΚ τη διέγραψε για την υπόθεση διαφθοράς στις Βρυξέλλες

Εύα Καΐλη: Aνακρίνεται η ευρωβουλευτής, συνελήφθη ο σύζυγός της

Δραματικές οι εξελίξεις για το πολιτικό μέλλον της Εύας Καΐλη, τη στιγμή που ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε στη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατά τη διάρκεια των ερευνών κατά της διαφθοράς στις Βρυξέλλες.  

Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έρευνα των βελγικών αρχών για διαφθορά Ευρωπαίων αξιωματούχων, η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή τίθεται εκτός ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με απόφαση του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη».

Δραματικές εξελίξεις για την Εύα Καΐλη: Το ΠΑΣΟΚ τη διέγραψε για την υπόθεση διαφθοράς στις Βρυξέλλες

Το δημοσίευμα της βελγικής Le Soir για την Εύα Καΐλη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εξετάζεται στο πλαίσιο υπόθεσης για διαφθορά στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σχετίζεται με το Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα η Le Soire κάνει λόγο για «σύλληψη» της Εύας Καϊλή και πως έγινε έρευνα στο σπίτι της.

Η βελγική Le Soir γράφει συγκεκριμένα: «Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 15 έρευνες από πράκτορες του Κεντρικού Γραφείου Αντιμετώπισης της Διαφθοράς στις Βρυξέλλες και τέσσερα άτομα, θεωρούμενα ύποπτα, συνελήφθησαν. Μεταξύ αυτών, ο Luca Visentini, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων, ο πρώην ευρωβουλευτής του S&D Pier-Antonio Panzeri καθώς και ο F.G., πρώην κοινοβουλευτικός βοηθός του κ. Panzeri, νυν συνεργάτης της ομάδας S&D και σύντροφος της Εύας Καϊλή. Η Εύα Καϊλή, 44 ετών, πρώην παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και ευρωβουλευτής από το 2014, βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο των ερευνητών. Το σπίτι της ερευνήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και η ίδια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα». Κατά ορισμένες πληροφορίες, έχει συλληφθεί ο σύντροφός της….

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo