Δύναμη της αγάπης: Μητέρα μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά με εγκεφαλική παράλυση

Δύναμη της αγάπης: Μεγαλώνει τρία παιδιά με εγκεφαλική παράλυση

Δύναμη της αγάπης: Αυτή η μητέρα είναι πραγματική πηγή έμπνευσης για όλο τον κόσμο. Μεγαλώνει μόνη της τρία αγόρια με εγκεφαλική παράλυση και παρά τις δυσκολίες. Φροντίζει να τους προσφέρει μια δραστήρια και γεμάτη ζωή.

Η Εκατερίνα από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Έμεινε μόνη να φροντίζει τα τρία της παιδιά που έχουν διαγνωσθεί με εγκεφαλική παράλυση.

Παρά τις δυσκολίες, η γυναίκα είναι αποφασισμένη να προσφέρει στα έφηβα αγόρια της μία ολοκληρωμένη και δραστήρια ζωή δεν τα παρατάει.

Ο σύζυγος της Εκατερίνα πέθανε πριν από έξι χρόνια από κίρρωση του ήπατος. Είχε αποφασιστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευσή, όμως δεν του είχε απομείνει χρόνος για να βρεθεί συμβατός δότης.

Η φροντίδα των παιδιών βοήθησε την Εκατερίνα να αντιμετωπίσει τη θλίψη για τον θάνατο του άντρα της. Και όπως αναφέρει η ίδια, τα αγόρια της ήταν αυτά που της έδωσαν δύναμη και θέληση για ζωή.

Δύναμη Αγάπης: Η καθημερινότητα με τρία παιδιά με εγκεφαλική παράλυση

Καθημερινά η γυναίκα αγωνίζεται για να μπορούν οι γιοι της να έχουν μια γεμάτη και δραστήρια ζωή και να μη στερούνται τίποτα. Πηγαίνουν θέατρο, κινηματογράφο, οργανώνουν πάρτι, κάνουν προπονήσεις και ταξιδεύουν.

Χάρη στη βοήθεια των συνανθρώπων της, μπορεί και τα καταφέρνει. Ο δήμαρχός της πόλης τους πρόσφερε ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο. Ενώ κάποιοι φίλοι τους βοήθησαν με ειδικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των εφήβων στο σπίτι.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Εκατερίνα ασχολείται με την αυτό-ανάπτυξη, τη γιόγκα και διατηρεί ένα κανάλι στο YouTube, όπου περιγράφει τη ζωή με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το σύνθημά της είναι να ζει, να αγαπάει και ποτέ να μην το βάλει κάτω και αυτό είναι μια πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους.

Related posts

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική