Δύσκολες ώρες για τη Ναταλία Γερμανού – Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

by Ioanna Themistocleous
Δύσκολες ώρες για τη Ναταλία Γερμανού – Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Το δικό της μήνυμα για τον Λορέντζο Καριέρε μοιράστηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την είδηση του θανάτου του.

Ο Λορέντζο Καριέρε έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/7), σε ηλικία 51 ετών. Το τελευταίο διάστημα έδινε με αξιοπρέπεια τη δική του μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Η είδηση έγινε γνωστή και προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του. Φίλοι και πρόσωπα που τον είχαν γνωρίσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια, ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια γνώριζε τον Λορέντζο Καριέρε από την παρουσία του στον χώρο της μουσικής. Μάλιστα, κατά το παρελθόν τον είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στις τηλεοπτικές εκπομπές της.

Για τον αποχαιρετισμό της δεν επέλεξε πολλά λόγια. Δημοσίευσε το τραγούδι «Dream On» των Έροσμιθ και έγραψε μία μόνο φράση: «Για τον Λορέντζο που ξεκουράστηκε».

Μια σύντομη αφιέρωση, μέσα από την οποία η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει το δικό της «αντίο».

Δύσκολες ώρες για τη Ναταλία Γερμανού – Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Ανακαλείται πασίγνωστο αναψυκτικό που πωλείται και στην Ελλάδα – Μην το καταναλώσετε

Ντροπή! Πασχάλης: Το χυδαίο σχόλιο για τον γάμο της κόρης του – Το στιγμιαίο λάθος και τα δάκρυα της Αλίκης

Κυψέλη: Αυτό είναι το ζευγάρι που κρατούσε το νεκρό βρέφος μέσα στο διαμέρισμα – Η φωτογραφία «μυστήριο» με το παιδικό καρότσι

Ο Άκης Τσελέντης είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη όσα σκέφτονται όλοι και δεν τολμά να πει κανείς

Αυτή είναι η κόρη του Ντίμη Μαυρόπουλου που πέθανε στο Κάβο Γκρέκο – Γνωστή influencer, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών

Προτεινόμενα