Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο: Στην εντατική ο ηθοποιός, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει και η μεγάλη ανησυχία της οικογένειας του

Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται στην εντατική ο αγαπημένος ηθοποιός

Το τελευταίο διάστημα περνάει δύσκολες στιγμές ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου, Νίκος Ξανθόπουλος. Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’60, βρίσκεται στην εντατική εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο ο Νίκος Ξανθόπουλος να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Ειδικότερα, ο 88χρονος Νίκος Ξανθόπουλος εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία χρόνια τον ταλανίζουν. Η κόρη του Μαρία, μάλιστα, επιβεβαίωσε την είδηση των προβλημάτων υγείας και εισαγωγής του στο νοσοκομείο, χωρίς να προχωρήσει σε διευκρινήσεις.

Σημειώνεται ότι η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου κλονίστηκε όταν η σύζυγός του τον περασμένο Μάιο αρρώστησε βαριά. Όλη η οικογένεια όμως είναι στο πλευρό του τού δίνει κουράγιο και δύναμη και αναμένει την ημέρα που θα πάρει εξιτήριο.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος μετά την απόσυρση του από την υποκριτική

Ο Νίκος Ξανθόπουλος πριν από αρκετά χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει την όμορφη και απόμερη βίλα του στη Φιλοθέη και να αγοράσει μία αρκετά μεγάλη έκταση στην εξοχή στα περίχωρα της Αττικής όπου και θα δημιουργούσε τον επίγειο παράδεισό του.

Και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά πλέον απολαμβάνει τους κόπους μιας ζωής.

Ο ίδιος ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό του, θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους του τις πιο όμορφες γωνιές του.

Related posts

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο

Προσοχή: Φιλέτο γαλοπούλας πασίγνωστης εταιρείας έχει λάθος ημερομηνία παραγωγής και λήξης