Δύσκολες στιγμές για τον Πατέρα Αντώνιο: Γιατρός εξέτασε «το άρρωστο παιδί του στο αυτοκίνητο» μετά από τον «εξοστρακισμό»

Πατέρας Αντώνιος: Στην αντεπίθεση περνάει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου

Μετά από την εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνση του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο πατέρας Αντώνιος μέσω των δικήγορων του πέρασε στην αντεπίθεση.

Χθες, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αποκάλυψαν ότι θα κινηθούν νομικά καθώς ο πατήρ Αντώνιος και η οικογένειά του, στην ουσία πετάχτηκαν στο δρόμο, αφού έμεναν μέσα στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού. Μάλιστα, όπως είπε ο ένας εκ των δικηγόρων η οικογένεια χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο καθώς δεν είχε πού να μείνει.

Σε συνέχεια των γεγονότων, η ομάδα του Facebook «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μέσα στο αυτοκίνητο, μία παιδίατρος.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Κιβωτού από στενό συνεργάτη του πατρός Αντωνίου, γεγονός που δείχνει ότι ακόμα και τώρα, οι δικοί του άνθρωποι, εξακολουθούν να διαχειρίζονται τη σελίδα της δομής.

Πατέρας Αντώνιος: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο