Δύσκολη η πρώτη νύχτα για το Φιλιππίδη στη φυλακή – Είναι πολύ φοβισμένος και δεν μιλάει σε κανέναν

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Πολύ δύσκολη η πρώτη νύχτα στη φυλακή

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γνωστός και κάποτε αγαπητός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά την προφυλάκισή του και τη χθεσινή του μεταφορά στις φυλακές Τρίπολης. Φαίνεται πως ο ίδιος δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη των πραγμάτων, αφού τα πρώτα λόγια μετά την απολογία και την ανακοίνωση για την προφυλάκιση του, ήταν: «Δεν το πιστεύω αυτό. Τι σας έκανα. Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ποτέ να μπω φυλακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έφτασε στις φυλακές Τριπόλεως. Όπου βρίσκονται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματς. Ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος. Και δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει την προφυλάκισή του. Για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει σε απομόνωση για υγειονομικούς λόγους. Επίσης, υπεβλήθη σε θερμομέτρηση και σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Πέτρος Φιλιππίδης: Πολύ δύσκολη η πρώτη νύχτα στη φυλακή

Έως τώρα δεν έχει μιλήσει με κανέναν παρά μόνο με τα άτομα που τον συνόδευσαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσει να προαυλίζονται κανονικά μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι φυλακές της Τρίπολης έχουν θαλάμους και όχι κελιά, ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο Φιλιππίδης θα κοιμάται στον ίδιο χώρο με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πάντως θεωρείται αρκετά πιθανό. Στον θάλαμο όπου θα μεταφερθεί θα υπάρχουν ακόμη 20 άτομα.

Σήμερα αναμένεται να δώσει συνέντευξη και στον διευθυντή των φυλακών που μετρούν συνολικά 110 κρατούμενους. Ενώ ενδεχομένως να ζητήσει και εξέταση από γιατρό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί και ζήτησε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα