Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Κατερίνα Σαραντοπούλου – Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού

by Τόνια Τζαφέρη
Έχασε την μάχη με τον καρκίνο η Κατερίνα Σαραντοπούλου – Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού

Κατερίνα Σαραντοπούλου: Αποχαιρετώντας μια σπουδαία αθλήτρια

Κατερίνα Σαραντοπούλου: Έχασε την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο η πρώην κολυμβήτρια και επιχειρηματίας. Μία μάχη για την οποία είχε μιλήσει δημόσια τον Μάρτιο του 2021. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ με θέμα: «Γυναίκα, καρκίνος και άθληση».

Κατερίνα Σαραντοπούλου: Έχασε την μάχη με τον καρκίνο

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου υπήρξε αθλήτρια της κολύμβησης στο Σύλλογο του Πανιωνίου από το 1979 έως το 1992. Στη συνέχεια βρέθηκε στον σύλλογο της Γλυφάδας με πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνια-Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας από το 1986. Με την συμμετοχή της στους Μεσογειακούς που έγιναν στην Αθήνα το 1996 ξεκίνησε την πορεία της ως εκπρόσωπος του ΕΟΤ στην διαφημιστική καμπάνια για τις παραλίες της Ελλάδας.

Η καριέρα της Κατερίνας Σαραντοπούλου

Την ίδια χρονιά ξεκίνησε και την εργασία της ως Casting Director στην εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών (Kino Production). Το 1997 έκανε το πρώτο της μεγάλο event συμμετέχοντας στην παραγωγή της Έναρξης και Λήξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Στην συνέχεια, και μέχρι το 2008, συμμετείχε σε αρκετά events και οργανώσεις εκδηλώσεων. Παραγωγές διαφημιστικών ταινιών και συναυλιών για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Μετά από ειδικές σπουδές επάνω στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ και χτένισμα ειδικών περιστάσεων που έκανε στο Manchester άνοιξε το 2009 το δικό της κομμωτήριο στην Νέα Σμύρνη. Παράλληλα είχε συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, του Μεγάρου Αθηνών και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Προτεινόμενα