«Έχει άσσο στο μανίκι»: Σε αυτό θα στηριχτεί ο Φιλιππίδης για να αποφυλακιστεί άμεσα

Πέτρος Φιλιππίδης: Αναζητά τρόπους για να αποφυλακιστεί

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης. Κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού. Ο ίδιος, φυσικά δεν έχει πάψει να αναζητά τρόπους για να βγει από τα κάγκελα. Οι επιλογές του είναι δύο.

Ποιοι είναι οι δύο τρόποι του Πέτρου Φιλιππίδη για να βγει έξω από τα κάγκελα μέχρι τη δίκη;

Αρχικά, μπορεί να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση. Νομικοί κύκλοι τονίζουν, ότι αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν, ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο