“Έχω καρκίνο στον τράχηλο” Το ανακοίνωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της

by Ioanna Themistocleous
“Έχω καρκίνο στον τράχηλο” Το ανακοίνωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της

Η Μάρθα Φριντζήλα άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μιλώντας στη Ζωή Λιάκα και στα «Νέα», σχετικά με μία περίοδο που τη δοκίμασε ιδιαίτερα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο στον τράχηλο, μια διάγνωση που την ανάγκασε να ακυρώσει την περιοδεία της και να μπει σε έναν αγώνα δρόμου με χειρουργείο και χημειοθεραπείες.

Τι δήλωσε η Μάρθα Φριντζήλα για τη διάγνωσή της

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της, η Μάρθα Φριντζήλα απάντησε πως: «Ναι, έπρεπε, διαγνώστηκα με καρκίνο στον τράχηλο και έπρεπε να χειρουργηθώ».

Παρόλα αυτά, όταν η συζήτηση πήγε στο αν ένιωσε πως «δεν θα ησυχάσει ποτέ», η Μάρθα Φριντζήλα έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής της μιλώντας για τις χημειοθεραπείες που έκανε: «Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα που πήγαινα για τις χημειοθεραπείες τα κορίτσια ήταν κορίτσια πρόσφυγες, που δεν είχαν κανέναν. Κι εγώ τους είχα όλους γύρω μου. Όταν οι άλλες συναγωνίστριες στους θαλάμους έλεγαν “γιατί να μου συμβεί αυτό τώρα”, τους απαντούσα “παιδιά, κληρωθήκαμε, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί”».

Παρά τις δυσκολίες και τον πόνο, η Μάρθα Φριντζήλα στάθηκε όρθια και σήμερα δίνει δύναμη σε πολύ κόσμο με την ιστορία της.

Καλογυρισμένη και ατμοσφαιρική: Η ελληνική ταινία που είδαν 50.000 άτομα με το καλημέρα, θυμίζει χολιγουντιανή παραγωγή

Άστραψε και βρόντηξε η Μαρία Καρυστιανού κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Νεαρή αγρότισσα προκαλεί σάλο στα social media: «16 κιλά στάρι για να αγοράσω έναν καφέ»

Χάρης Ρώμας για βιβλίο Τσίπρα: «Πιστεύω ότι το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο έχει πιο ενδιαφέρον»

Νάντια Κοντογεώργη: Το ηχηρό μήνυμα ένα χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας της – «Είναι ευλογία να μην βρίσκεσαι σε κάποιο νοσοκομείο»

Προτεινόμενα