“Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”: Πανελλήνιος σάλος με τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου

by Newsroom i-diakopes.gr
“Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”: Πανελλήνιος σάλος με τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου

“Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”: Σοκ από τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, της 9χρονης κόρης της, μίλησε μέσα από την φυλακή. Η ίδια επέμεινε πως είναι αθώα και πως η κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.

Στα νέα στοχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, επέμεινε στην αθωότητά της αλλά και στην άποψή της ότι κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.

“Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”: Πανελλήνιος σάλος με τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου

Οι δηλώσεις της 33χρονης κατηγορούμενη για την κεταμίνη – “Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη”

Τι είπε για την κεταμίνη

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι»«Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη«Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε:  «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

Προτεινόμενα