Έδεσσα: Εκπαιδευτικοί είπαν τα κάλαντα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου

by i-diakopes.gr

Έδεσσα: Αυτός ήταν ένας τρόπος να τους ευχαριστήσουν για την πολύμηνη προσφορά τους

Έδεσσα: Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση προέβησαν εκπαιδευτικοί στην πόλη της Έδεσσας. Πήραν τα μουσικά τους όργανα και να ψάλλουν τα κάλαντα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο της πόλης. Οι εκπαιδευτικοί-μουσικοί κρατούσαν κιθάρες, τρομπέτες, τρίγωνα και κρουστά και λέγοντας τα κάλαντα. Εξέφρασαν το ευχαριστώ όλων μας προς τους μαχητές της πρώτης γραμμής εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Πέλλας, κ. Νίκος Αγγελίδης «Σκεφτήκαμε αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, που είναι ημέρες αλληλεγγύης και αγάπης να κάνουμε κάτι προκειμένου να ελαφρύνουμε τις έγνοιες των υγειονομικών και να νιώσουν και αυτοί ότι έρχονται τα Χριστούγεννα. Έτσι κάλεσα τους μουσικούς που ανταποκρίθηκαν πολύ πρόθυμα και σε συνεννόηση με την διοίκηση του νοσοκομείου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είπαμε παραδοσιακά κάλαντα της Μακεδονίας και της Ικαρίας».

Ακόμα πρόσθεσε «Μπορεί τα σχολεία μας να είναι κλειστά, αλλά οι καρδιές μας είναι ανοιχτές στις ανάγκες των μαθητών μας και γεμάτες από αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων μας. Τι κι αν τα χαμόγελά μας είναι καλυμμένα από τις μάσκες; Η πίστη πως θα τα καταφέρουμε είναι φανερή. Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της πορείας μου ως εκπαιδευτικός».

Έδεσσα: Εκπαιδευτικοί έψαλλαν τα κάλαντα στο νοσοκομείο της πόλης

Έδεσσα: Εκπαιδευτικοί έψαλλαν τα κάλαντα στο νοσοκομείο της πόλης

Το μικρό δρώμενο των εκπαιδευτικών της Έδεσσας παρακολούθησε και η υπουργός Παιδείας διαδικτυακά

Σε απευθείας σύνδεση μέσω webex, αυτή την πρωτοβουλία παρακολούθησε και η Νίκη Κεραμέως. Αλλά και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης κ. Αλέξανδρος Κόπτσης. Από πλευράς του, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Χρήστος Δόντσος, ευχαρίστησε όλους για αυτή την πρωτοβουλία που έδωσε την εντύπωση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι πλησιάζουν γιορτές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα