Ευχάριστα νέα: Ο μικρός Γιώργος που τον χτύπησε 10 φορές το κριάρι βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων

Άγιος Νικόλαος: Ο μικρός Γιώργος τα κατάφερε

Ο 8χρονος Γιώργος Ραπάνης, είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του μετά από την επίθεση που δέχθηκε με 10 χτυπήματα από κριάρι. Το τραγικό συμβάν συνέβη στον κήπο του σπιτιού στο Μαρδάτι Αγίου Νικολάου.

Αν και παραμένει νοσηλευόμενος στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου Γιώργου, που την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του στο Μαρδάτι Αγίου Νικολάου.

Ύστερα από πενθήμερη παραμονή του στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ο μικρός Γιώργος νιώθει αρκετά καλά και σύντομα θα λάβει εξιτήριο για να επιστρέψει στους φίλους και την οικογένειά του, καθώς και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, η μάχη που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα οι γιατροί για να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού στην αρχική τους θέση.

Άγιος Νικόλαος: Η μάχη των γιατρών για να σώσουν τον μικρό Γιώργο

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από το κριάρι έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι ο 8χρονος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική στο ΠαΓΝΗ, καθώς είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό