Ευκαρπία Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 14 μέρες λόγω συρροής κρουσμάτων το 3ο Δημοτικό σχολείο

Ευκαρπία Θεσσαλονίκη: Είναι το σχολείο στο οποίο δασκάλα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό πριν από μία εβδομάδα

Ευκαρπία Θεσσαλονίκη: Για 14 μέρες θα παραμείνει κλειστό το 3ο Δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας λόγω συρροής κρουσμάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται «μετά τη συρροή κρουσμάτων Covid-19 στο σχολείο, η σχολική μονάδα τίθεται σε αναστολή λειτουργίας για 14 μέρες από την Τετάρτη 20/1/2021. Η τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσει άμεσα».

Πρόκειται για το ίδιο σχολεί. Στο οποίο στις 13 Ιανουαρίου είχε διαγνωσθεί θετική στον κορονοϊό μία εκπαιδευτικός και είχε κλείσει το αντίστοιχο τμήμα. Μάλιστα στις 18 Ιανουαρίου, θετικός βρέθηκε ακόμα ένας εκπαιδευτικός.

Ευκαρπία Θεσσαλονίκη: Κλειστό σχολείο για 14 μέρες λόγω κρουσμάτων

Τι είχε συμβεί πριν μία εβδομάδα όπου και εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη

Ακριβώς πριν από μία εβδομάδα, εντοπίστηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του σχολείου. Μία δασκάλα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετική και έκλεισε το τμήμα Ε1 στο οποίο δίδασκε.

Μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός, οι γονείς ήταν ανάστατοι και ανησύχησαν για τα υπόλοιπα παιδιά. Η διευθύντρια ενημέρωσε σχετικά τους γονείς και ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση των χώρων. Καθώς και διενεργήθηκαν τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Τα τεστ ήταν όλα αρνητικά, ωστόσο στις 18 Ιανουαρίου εντοπίστηκε ένα ακόμα θετικό κρούσμα σε εκπαιδευτικό. Καθώς πλέον τα επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα είναι δύο, ήταν φυσικό και επόμενο να κλείσει το σχολείο, στο φόβο ύπαρξης διασποράς.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα