Έφυγε από τη ζωή η Ηρώ Κόβα χτυπημένη από τον καρκίνο

Ηρώ Κόβα: Πέθανε χτυπημένη από τον καρκίνο

Ήταν μία γυναίκα αξιαγάπητη, η οποία μάλιστα διατηρούσε σχέσεις με τους γαλαζοαίματους. Έγινε ευρύτερα γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000, με αφορμή το εκπληκτικό κτήμα που διατηρούσε στο Πόρτο Χέλι, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Κόβα

Χτυπημένη από τον καρκίνο, η Ηρώ Κόβα έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της, ούσα μια πολύ αγαπητή παρουσία στους κοσμικούς κύκλους.

Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Κόβα, πάλεψε με την ασθένειά της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη, ενώ είχε αποτραβηχτεί από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Έφυγε από τη ζωή η Ηρώ Κόβα χτυπημένη από τον καρκίνο

Η κηδεία της Ηρούς Κόβα, θα γίνει το Σάββατο

Γνωστή για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές της, η Ηρώ Βετοπούλου-Κόβα υπήρξε μια γνήσια αριστοκράτισσα. Αρσακειάδα κατά τα μαθητικά της χρόνια, κόρη του βιομήχανου που κατασκεύαζε τη δεκαετία του 1960-’70 τα ξυραφάκια «Αstor».

Μεγαλωμένη στην οδό Ηρώδου του Αττικού, αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της υψηλής κοινωνίας, διαθέτοντας γνωριμίες με επιφανείς οικογένειες της εποχής, όπως τους Σερπιέρη, Λεβίδη και Καρέλλα. Νεαρή κοπέλα ακόμη, μετείχε στα καλέσματα του παλατιού, ενώ κάποιες φωτογραφίες που την έδειχναν να χορεύει με τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο, μαρτυρούσαν τις άριστες σχέσεις της με το παλάτι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν