Έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος Ακύλας Ζαχαριάδης: Αγωνίζονταν με την ομάδα Δόξα Βύρωνα

Ακύλας Ζαχαριάδης: Πέθανε σε ηλικία 18 ετών ο αθλητής της Δόξας Βύρωνα

Πριν από περίπου ένα μήνα ο άτυχος 18χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Από τότε έδινε σκληρή μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Η αθλητική του οικογένεια τον αποχαιρέτησε, σημειώνοντας:

«Η οικογένεια της Δόξας Βύρωνος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια και την οδύνη της στην οικογένεια του αθλητή του τμήματος χάντμπολ Ακύλα Ζαχαριάδη (γεν. 2002) ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Έφυγε από τη ζωή ο 18χρονος Ακύλας Ζαχαριάδης: Αγωνίζονταν με την ομάδα Δόξα Βύρωνα

Ανακοίνωση για την απώλειά του Ακύλα Ζαχαριάδη εξέδωσε και η Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη.

Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 18 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν