Έφυγε ξαφνικά ο 57χρονος Ευάγγελος Κωνσταντάκος, ο εκδότης της εφημερίδας Θεσσαλική Press

by Τόνια Τζαφέρη

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη.

Στην θλίψη και στον θρήνο έχει βυθιστεί η Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα η πόλη της Θεσσαλονίκης μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Ευάγγελου Κωνσταντάκου.

Ο 57χρονος «έφυγε» από την ζωή την Παρασκευή (5/11) το πρωί, σε ηλικία 57 ετών, ο εκδότης της εφημερίδας Θεσσαλική Press, Ευάγγελος Κωνσταντάκος. Ο εκλιπών έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το πρωί ενώ κοιμόταν. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του…

Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο 57χρονος ήταν πολύ αγαπητός και γνωστός για τη δουλειά του και τον ευγενικό του χαρακτήρα.

Έφυγε ξαφνικά ο 57χρονος Ευάγγελος Κωνσταντάκος, ο εκδότης της εφημερίδας Θεσσαλική Press

Τα συλλυπητήρια του ΑΧΕΠΑ προς τον Κωνσταντάκο

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού μας Αδελφού και πρώην Προέδρου και Μέλους της Διοίκησης, Ευαγγέλου Κωνσταντάκου.

Σύσσωμο το Τμήμα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στους οικείους του.

Ο Βαγγέλης Κωνσταντάκος, εκτός από την ΑΧΕΠΑ, της οποίας ήταν Μέλος από το 2007 και το Τμήμα HJ-13 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στη Διοίκηση του οποίου συμμετείχε ενεργά επί σειρά ετών, υπηρέτησε μέσα από τη πλούσια δράση που ανέπτυξε, το κοινωνικό σύνολο, με αφοσίωση, όραμα και συνέπεια, ενώ υπήρξε άριστος οικογενειάρχης και πατέρας.

Η οικογένεια της ΑΧΕΠΑ εκφράζει το σεβασμό της στη μακρόχρονη προσφορά του από τις διάφορες θέσεις ευθύνης που ο εκλιπών ανέλαβε και υπηρέτησε.

Αιωνία του η μνήμη».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν