Έγινε αυτό που έτρεμε η Super Κική: Ο εισαγγελέας το ανακοίνωσε και οι εξελίξεις είναι δραματικές

Super Kική: Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γνωστής ινφλουένσερ. Η Super Κική συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου και παραμένει υπό κράτηση.

Εκτός από την κατηγορία για σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία της έχει ασκηθεί δίωξη και για ληστεία.

Ο δικηγόρος αναφέρει σε δήλωσή του: «Κρίθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι οι τρεις κατηγορούμενες θα παραπεμφθούν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την Πέμπτη είναι η ανάκριση και εμείς θα παρασταθούμε ως υποστήριξη της κατηγορίας για το θύμα, ο οποίος έχει δεχτεί αυτή την απρόκλητη επίθεση. Ήταν μια ενέδρα από τις κυρίες αυτές, προκειμένου να τον αφήσουν είτε ανάπηρο είτε να τον δολοφονήσουν.

Μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απόπειρα δολοφονίας, όμως οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Έχει κατάγματα στο σαγόνι και στη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα στο σώμα του. Έστω και αν προκλήθηκε η σύντροφός του από εκείνον λεκτικές, δεν απαντάμε σε προκλήσεις έτσι, χωρίς να της έχει προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Ποτέ δεν απαντάμε με βία στη βία. Υπάρχουν εισαγγελικές αρχές. Αλίμονο αν κάποιος παίρνει το νόμο στα χέρια. Επίσης αν δίναμε εντολές όπως η κυρία Super Κική, που νομίζει ότι επηρεάζει έναν κόσμο δεν καταλαβαίνω από απειλές».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου

Ο λογαριασμός της Σούπερ Κικής στο instagram ανέβασε μια νέα ανάρτηση – έκκληση από τους φίλους της, οι οποίοι απευθύνονται στο κίνημα Metoo, ζητώντας άμεσα υποστήριξη.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου.

Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής».

Πολύ περίεργη ιστορία που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο θύτης και ποιος το θύμα. Ας ελπίσουμε να διαλευκάνει τις επόμενες ημέρες και μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα