Έγινε πάμπλουτος σε μια νύχτα: H στιγμή που 28χρονος εργάτης μαθαίνει ότι κέρδισε 1.200.000€ στο Λόττο

Κέρδισε το Λόττο: Η τύχη χαμογέλασε σε 28χρονο εργάτη

Ο Τέρι Κένεντι είναι πρώην ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ, κέρδισε ένα εκατομμύριο λίρες στη λοταρία και η αντίδραση του κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μέσα σ’ ένα βράδυ έγινε πάμπλουτος και είδε την τύχη του να αλλάζει για τα καλά.

Ειδικότερα, η τύχη έδωσε πίσω στον Τέρι Κένεντι όσα του στέρησε η μοίρα, κερδίζοντας στην Εθνική Λοταρία ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1.200.000 ευρώ).

Φορώντας τα ρούχα της δουλειάς, με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο, ο Τέρι Κένεντι ίσως είχε βγάλει αυτά τα λεφτά και ακόμη περισσότερα, παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Championship της Αγγλίας για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάρογκεϊτ Τάουν, αλλά το 2016, αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα, λόγω τραυματισμού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κέρδισε στη λοταρία όσα έχασε στο ποδόσφαιρο
Ωστόσο, η τύχη τώρα του χαμογέλασε και ο 28χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε την Εθνική Λοταρία, την ίδια ώρα που οι συνάδελφοί του από μέσα να ξεσπούν σε επευφημίες.

Στην αρχή, ο Τέρι Κένεντι κρατάει το κεφάλι του με δυσπιστία και ο υπάλληλος από τη Λοταρία τον ρωτάει “Τέρυ είσαι έτοιμος; Θέλετε να καθίσετε; Μόλις επιβεβαίωσα ότι κέρδισες 1 εκατομμύριο λίρες».

Κέρδισε το Λόττο: Η αντίδραση του 28χρονου μόλις είδε ότι κέρδισε

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής λέει «Θεέ μου» και οι συναδέλφους του τον συγχαίρουν, γνωρίζοντας τις απανωτές ατυχίες που είχε με το γόνατό του.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη