«Έγινε θαύμα – Είναι μαχητής»: Τα λόγια του πατέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ στην Πάτρα

Πάτρα: Τα λόγια του πατέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Ο 6χρονος Φώτης, κέρδισε τη μάχη, άνοιξε τα ματάκια του και ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ο πατέρας του μάλιστα, μίλησε για «θαύμα». Είπε πως ο γιος του είναι μαχητής και μπορεί πλέον αν ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Αποσωληνωμένος, με μία απλή συσκευή οξυγόνου ο μικρός Φώτης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και πλέον το πρόγραμμα αποθεραπείας του 6χρονου συνεχίζεται με περαιτέρω εξετάσεις, φυσικοθεραπείες και ψυχολογική υποστήριξη

Στην κάμερα μίλησε και ο πατέρας του παιδιού Θανάσης Κοσπέτας. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου και δήλωσε ότι αυτό που τον νοιάζει αυτή την στιγμή είναι η υγεία του παιδιού του.

«Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά το έχουμε ξεπεράσει», είπε ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς για την πρώτη αντίδραση του μικρού Φώτη είπε: «Ανοίξαμε χεράκια, ματάκια. Θα πάρει καιρό αυτό πάμε βήμα – βήμα. Είναι μαχητής».

«Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη μέρα. Ο μικρός Φώτης έχει τις αισθήσεις του και αντίληψη του περιβάλλοντος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

«Έγινε θαύμα – Είναι μαχητής»: Τα λόγια του πατέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ στην Πάτρα

Το ρεπορτάζ με τα λόγια του πατέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε στην περιοχή της Πάτρας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν